Nyheder Morsø Kommune

19-11-2017

Store valgkampslørdag på torvet i Nykøbing. Tony, Jens og Bo fik en snak med mange med interesserede vælgere og delte bolsjer og pjecer ud til forbipasserende. Der var bolsjer og balloner til børnene. En festlig dag i gaden trods rusk og byger.

14-11-2017 Valgmøde i Sejerslev

13-11-2017 Valgmøde i Frøslev

08-11-2017

Herligt vælgermøde på uddannelsescenteret. Det var en fornøjelse at møde en sal fuld af engagerede og spørgelystne elever.

  Læs mere  

  Se mere           nye billeder 11-11-2017

02-11-2017

  Læse mere  

 31-10-2017

  Læse mere  

*

Der er en kultur her, som trænger til at blive revideret

*

vores første vælgermøde

02-10-2017. Bo Fink skriver

DH-Mors (danske handicap organisationer) inviterede her til aften - 2. oktober - til kommunalvalgkampens første vælgermøde. Det blev en både livlig og lærerig aften

  Læs mere  

Enhedslisten vil være venstrefløjen på Mors

30-09-2017

VALG: Bo Fink, 68 år, er ny spidskandidat for Enhedslisten. Han mener, at Morsø Kommune skal have endnu mere fokus på naturen og det sociale område

Af Andrea Jessen Jakobsen

SUNDBY: - Vi er ikke længere nogen, man er bange for. Ved sidste valg var det nyt, at Enhedslisten blev et stort parti, men nu er folk begyndt at få øjnene op for os.

Sådan lyder det fra Bo Fink, der som ny spidskandidat for Enhedslisten har sat sig for, sammen med de øvrige fire kandidater på listen, at vinde ét mandat i kommunalbestyrelsen til partiet. Ved valget i 2013 var partiet tæt på at blive valgt ind - her med Moity Sarr som spidskandidat - og Bo Fink håber på et endnu bedre valg denne gang.

  Læs mere  

Diskussion om Enhedslistens parlamentariske strategi. Fortsat halehæng til socialdemokraterne, eller.........???

Af Bo Fink

Tony Ubbesen og jeg var i går (25.9) til et rigtigt godt møde i Aalborg om Enhedslistens parlamentariske strategi i folketinget efter næste valg.

Erfaringerne fra Thorning-regeringen var mildest talt ikke gode og en gentagelse skal undgås, når/hvis Mette Frederiksen igen danner en S-regering med Enhedslisten som parlamentarisk grundlag..

For selvom Enhedslisten var Thorning-regeringens (2011-2014) parlamentariske grundlag foretrak Thorning at lave de vigtigste forlig med de blå partier, og Enhedslisten stod gang på gang med skægget i postkassen, fordi partiet ikke havde et modsvar/modtræk.

Når regnebrættet endeligt gøres op endte Danmark med at være et mere ulige og uretfærdigtsamfund ved Thornings exit end ved hendes entré.

Dette har ført Henrik Sass Larsen til at konkludere, at Socialdemokraterne også næste gang helt kan se bort fra Enhedslisten, fordi Enhedslisten, når det kommer til stykket ikke tør vælte en socialdemokratisk regering.

Pelle Dragsted og Peder Hvelplund gav os nogle både inspirerede og inspirerende oplæg om vores muligheder for et bedre resultat næste gang med fokus på 1. forhandlingerne omkring regeringsdannelsen og 2. handlingsmuligheder hen ad vejen i regeringsperioden (røde linier), og for dermed gøre Henrik Sass Larsens analyse til skamme..

Efter at have hørt oplæggene er det min konklusion, at det vil være muligt at få et langt bedre resultat næste gang socialdemokraterne danner regering, hvis Enhedslisten bliver mere tydelig omkring regeringsdannelsen og bliver skarpere til at reagere når fremtidige røde linier overskrides.

Der skal markeres vilje til at trække tæppet væk under en regering, der skejer ud til højre, og der skal være kontant afregning.

 *

16 Juni Morsø KV17 valgfolder

   Her kan du læse Enhedslisten Morsø KV17 valgfolder   

 

 *

Enhedslistens gruppebillede af kandidater til kommunalvalget i november

 

Bo Fink - Tony Ubbesen - Jørgen C. Hornum - Jens Andersen

*

Læs Bo Fink 1. Maj Tales

Se Bo Finks 1 Maj Tale    Del 1  -  Del 2

*

 

 *

 

2. marts "udtalelse"

Brug for Enhedslisten i Morsø Kommune

Det er et paradoks, at samfundet bliver rigere og rigere, samtidig med at den
kommunale service bliver ringere og ringere: Skolerne er under pres; på det sociale
område er der et ræs mod bunden, dagtilbuddene for vores børn lider under ringe
normeringer, og det kniber at give vores gamle en ordentlig pleje.

  Læs mere