Nyheder Thisted Kommune

 

7 november velfærdsdemonstration i Thisted

16 Juni Thisted KV17 valgfolder

Her kan du læse Enhedslisten Thy KV17 valgfolder

 * * * * * * * * * *

Enhedslisten Thys stærke hold af kandidater til kommunalvalget i november

* * * * * * * * * * 

Læs Jens Otto Madsens 1. maj tale

En lille bid af Jens Otto Madsens 1. Maj tale   VideoKlip 

* * * * * * * * * * 

30. marts Enhedslisten, Alternativet og SF i Thisted Kommune indgår valgforbund

 

Med valgforbundet vil de tre partier sikre, at deres stemmer udnyttes mandatmæssigt maksimalt.

- Vi har fundet sammen valgteknisk, fordi vi på en lang række områder ligger rigtigt tæt på hinanden - for eksempel på natur- og miljøområdet, decentral udvikling af kommunen, velkommen til flygtninge og øget borgerinddragelse, siger Jens Otto Madsen, medlem af kommunalbestyrelsen for Enhedslisten.

De tre partier er åbne for, at De Radikale kan komme med i valgforbundet, men Jens Otto Madsen oplyser, at partiet har meddelt, at det ikke stiller op i Thisted Kommune. Til gengæld ønsker Enhedslisten ikke at indgå valgforbund med Socialdemokratiet.

- Der er alt for stor forskel på, hvad Enhedslisten og Socialdemokratiet vil politisk i kommunen, og det synspunkt deler vi med SF og Alternativet, siger Jens Otto Madsen.

De tre partier i valgforbundet har aftalt at mødes på Thisted Rådhus allerede på valgaftenen for at drøfte, i hvilke retning valgresultatet peger, før der forhandles med øvrige partier om politik og konstituering.

Desuden har partierne aftalt, at tale sammen om fordelingen af eventuelle eksterne poster, som skal besættes ligesom de en gang årligt i september holder et fællesmøde om budgetsituationen og udviklingen i kommunen i almindelighed.