Centralisering af beredskabet

Bo Fink Enhedslisten Thy-Mors  01-11-2016

Centralisering af beredkabet

Når det gælder den statslige centralisering i København, er vi thy- og morsingboer imod. Men når det gælder den lokale centralisering i Nykøbing og Thisted er vi i reglen fromme som lam. Hverken Thisted eller Nykøbing ligger dog centralt i det gamle Thisted amt. Det gør derimod Vildsundbroen.

Det vil være oplagt, at det lokale beredskab for Thy og Mors får hjemsted i Vildsund eller Sundby Mors. Det er i midten, og placeringen er hamrende god i forhold til A11 og A26. Vi finder bekymringen mht. responstider, som udtrykkes af deltidsbrandmændenes på Mors helt berettiget. Men med en placering i Vildsund/Sundby vil beredskabet blive optimalt placeret.

 

 

Limfjord Updates artikel

Brandmænd bekymrede over beredskab på Mors